Fönsterputsning i Malmö åt privatpersoner och företag.
I Malmö utför vi fönsterputsning av villa, lägenhet och kontorslokaler.
Vi erbjuder abonnemangs putsning där vi återkommer med jämna mellanrum efter överenskommelse alternativt putsning vid enstaka tillfällen då behovet finns.
Väljer du en abonnemangs putsning startar vår billiga fönsterputsning på 149kr efter RUT. Priset kan sedan komma att öka något beroende på antalet fönster du vill att vi ska putsa åt dig.
Har du inte tidigare anlitat oss för din putsning eller vill ha en putsning vid endast ett tillfälle går detta precis lika bra. Vi är alltid flexibla för att hitta de lösningar som passar dig bäst.

Boka tillsammans med grannen

Om ni är flera hushåll i ett område som vill boka fönsterputsning vid samma tillfälle erbjuder vi en förmånlig grannrabatt. Detta innebär att såväl du som dina grannar får ett lägre rabatterat pris på er putsning!
Vi putsar redan många fönster på såväl villor som lägenheter i Malmö området, så chansen finns att din granne redan är kunde hos oss!
Detta erbjudandet gäller både abonnemangsputsning som vid enskilda putsningar, förutsättningen är att vi kan utföra putsningen vid samma tillfälle.

Fönsterputsning bokar du på ett enkelt och snabbt sätt genom att klicka här. Vill du ringa och boka istället når du oss på 070-733 38 14.

Fönsterputsning åt företag i Malmö

I Malmö har vi ett brett nätverk av såväl företag som butiker där vi putsar skyltfönster och kontorslokaler.
Då vi har jobbat med fönsterputsning i mer än 10 år finns det inget jobb som är för stort eller svårt för oss!
Vi har alltid med oss en stege då vi putsar fönster hos våra kunder.
Vi utför således fönsterputsning på tvåvåningshus utan några extra förberedelser eller jobb för din del.
Vid utvändig putsning på högre höjd eller då ni vet med er att en stege inte räcker ber vi er att kontakta oss och meddelar detta innan putsningen ska utföras.
Givetvis behöver detta inte göras om vi kan putsa fönsterna från insidan. Detta gäller exempelvis på vändbara fönster.

Vi putsar givetvis inte enbart i centrala Malmö. I Malmöområdet putsar vi en rad olika stadsdelar såväl som i kranskommuner. Du kan se var vi förnärvarande putsar på kartan.
Bor ni på en plats som ej är markerad kan vi givetvis erbjuda fönsterputsning ändå.

Vi putsar för närvarande fönster på följande platser i Malmöområdet:
Arlöv
Limhamn
Staffanstorp
Västra Hamnen